Mèxic Romàntic I Revolucionari

En el marco del Festival de Guitarra de Girona, el próximo 15 de julio ofreceré un concierto cuyo programa está compuesto en buena parte por mis transcripciones de la música de Apolonio Moreno y Antonio Gomezanda.

En la página del Festival de Guitarra de Girona ya está disponible la información sobre la sede, el horario y el costo del concierto. Para leer esta información en el sitio oficial del Festival de Guitarra de Girona, haz click aquí.

Mèxic Romàntic I Revolucionari

La música de dos compositors originaris de Lagos de Moreno de finals del segle XIX i principis del XX, Antonio Gomezanda i Apolonio Moreno, ha estat recopilada pel guitarrista Hugo Acosta Martín del Campo, i interpretada en el seu primer disc titulat “Lagos”.
«Jo el que vaig fer va ser transcriure la música original que està escrita per a piano, per a piano i veu algunes cançons i també per a banda simfònica, llavors jo vaig fer les adaptacions i les transcripcions per a guitarra clàssica», explica el músic.
 A la seva pàgina web oficial (www.hugoacostaguitar.com) les peces contingudes en aquest treball són descrites com a representants de l’època del Mèxic romàntic i revolucionari de la primera meitat del segle XX, en polques, correguts, marxes i un schottisch.
Hugo Acosta és originari de Guadalajara, amb reconeixement del Departament de Música de la Universitat de Guadalajara i va continuar els seus estudis a l’Escola Superior de Música de Detmold, Alemanya. S’ha presentat en diferents festivals de diferents ciutats de Mèxic i Alemanya. Resideix actualment a Lagos de Moreno, on treballa com a docent de la Universitat de Guadalajara.
Programa: Presentació del disc «Lagos», música d’Antonio Gomezanda i Apolonio Moreno, transcripcions per a guitarra d’Hugo Acosta.

Anuncio publicitario